Зъболекар в Хасково

Ако човек потърси из Интернет зъболекар в Хасково няма да получи задоволителни резултати. Поне в момента на писане на тази статия е така.

Излизат няколко списъка със зъболекари работещи в Хасково, включително списък на всички зъболекари членове на Български зъболекарски съюз, както и няколко практики регистрирани в справочници, като Golden Pages.

Никъде обаче няма мнения от пациенти за работата на зъболекарите от Хасково.

Именно с такава цел започвам тази статия. Споделете вашите преживявания на стоматологичния стол и изкажете препоръки за зъболекарите в Хасково и околността. Ще е добре да посочвате и сумата, срещу която са ви лекували, както и сайт, електронна поща, телефон или адрес на зъболекаря.

Нека помогнем на бъдещите пациенти да намерят подходящ за тях стоматолог.

Пасти за зъби без флуор

Колко кариеса/пломби имате?

Нито един
12% (37 гласове)
Един
5% (17 гласове)
Два
7% (21 гласове)
Три
8% (26 гласове)
Повече
68% (214 гласове)
Общо гласове: 315

Коментари

Аз ходя при Коларов

Аз ходя при Коларов и за сега съм доволна. Характера му е малко особен, но си разбира от работата.

Д-р Въчев или Колеви

Д-р Въчев или Колеви. Колеви се намират на пазара някъде до фотото. Май денонощно приемат пациенти.

Бягайте надалеч от д-р Колеви!

Наскоро бях пациент при д-р Колеви (до пазара) и останах с много лоши впечатления. Ниска хигиена в кабинета им - на бюрото в малкия им кабинет се виждат засъхнали парченца месо, кръв и петна. Работят трима души като се редуват всеки ден различни върху теб. Очаквах този зъболекар който ме започне той да ме довърши защото всеки си има свой начин на работа. Но при тях не е така. Трябваше да ми поставят коронка, като първия ден ме започна едно момиче което се учеше там. На следвашия ден това което беше направила ПАДНА и д-р Колева се зае да го прави наново. На третия ден работата я довърши д-р Колев. Докато ми правеше зъба телефона му звънна и 15 минути говори със някакви майстори как да му докарат строителни материали на вилата. Стана ми много неприятно от това - сякаш аз не бях там. Коронката която ми постави също не беше много добре - наложи се да я доизпилва с което и наруши повърхноста. Сумата която ми взе накрая не беше голяма, но това е може би тъй като съм свикнал на цените в София. Повече не бих стъпил при тях.

Цялото семейство а и наши

Цялото семейство а и наши приятели сме доволни от д-р Вълков кабинета му е по Ръковски, но не знам точния адрес. внимателен, с приятен характер и лека ръка

Вълков

Много точно,вади и здрави зъби.И защо ли го изгониха от РДВР кадето беше зъболекар...?

Стоматолог Стелян Димитров

Един много внимателен млад стоматолог! Наскоро ходих при него за профилактичен преглед и козметично чистене на зъбен камък и потъмнявания по зъбите. Справи се с лекота. Това е сайта където може да се намерят контактите му http://HaskovoDentist.com. Мой приятели ходиха преди това да им оправя кариеси и след това не си личеше изобщо, че са имали проблеми със зъбите си. Силно го препоръчвам от стоматолозите в Хасково.

Стоматолог Сюзан Йълмаз

Много се разочаровах,препоръчаха ми я като добър стоматолог,а тя се оказа скъпарка.Платих си пломбата от 45 лв.и отделно процедурата мина и през касата.Не мисля че е редно да се взимат и от двете места пари.

Д-р Стелян Димитров

Наскоро ходих да си избелвам зъбите при Д-р Стелян Димитров. Много съм доволен! Добра цена и отлично свършена работа!

Д-р Илия Тодоров

Ходих при д-р Илия Тодоров. Кабинетът му се намира във втора поликлиника. Много съм доволен! Разбира си от работатата и е коректен. Горещо го препоръчвам на всички нуждаещи се от дентално лечение в Хасково.

Милка Колева

Аз попаднах на Милка Колева. Тя май е специализирала в кореново лечение.

Оправи ми основата на един зъб, като всичко ми струваше около 100 лева. Това е цената без помощ от здравната каса. За сега съм доволен.

Шини за бруксизъм пък, при тази зъболекарка от Хасково, може да си направите за около 130 лв.

Ето сайта  ѝ: milkakoleva.com
Дано съм полезен.

Милка Колева

На мен също ми препоръчаха д-р Колева!

Ценита в сравнение с доста от нейните колеги са високи. Кабинета е доста модерен и разполага с всички нужни апаратури. Докторката е разбрана, сръчна и много внимателна. Надявам се да работи добросъвестно и качествено.

Ако някой има други наблюдения, добри и лоши отзиви за нея моля пишете!

Доволен пациент

Аз съм набор 55 и досега от всичките ми срещи със зъболекари съм останал най-доволен от Д-р Стелян Димитров в Хасково. Горещо го препоръчвам.

Д-р Димитров

Благодаря на всички за коментарите отностно стоматолозите в Хасковска област.Най-много ми харесаха отзивите за д-р Стелян Димитров и реших да го посетя от Димитровград като си оговорих предварително час по телефона.Останах приятно изненадан от прецизността,с която работи и приятната атмосфера на кабинета му в Хасково.Рядко се случва добрите в бранша да работят със здравната каса.След месец смятам да ходя за избелване на зъбите и пак ще пиша какви са ми впечатленията.

Най-добрият зъболекар в Хасково

Преди седмица си избелих зъбите и съм страшно доволен от работата на д-р Димитров.Препоръчах го на всички приятели,които смятаха да си избелват зъбите за баловете.Когато пак ми се наложи да търся стоматолог в Хасково това ще е той.
Това е телефона му GSM: 0883370759

Какво съвпадение!

Три от коментарите за д-р Димитров са от IP адреси на Escom. Този доставчик ползва динамични IP адреси, което означава, че е възможно и трите коментара да са написани от един и същ компютър.

Другите две мнения за този стоматолог са от IP адреси на фирма Comnet.

Най-добрият зъболекар

От дълги години аз и цялото ми семейство посещаваме кабинета на д-р Хаджипанайотов, Много добър специалист, винаги усмихнат и точен в отношенията
си с пациентите,

Nai dobria zabolekar v Haskovo e Dr.Belichev

Nai dobria zabolekar v Haskovo e Dr.Belichev,45 godini praktika,specialist hirurg,leka raka,ne se lajete da otivate pri njakoi koito njama specialnost.
Dr.Belichev e tochen,ne da ti vzeme parite samo,vinagi kazva kakvo tochno ti e I te ostavja ti da vzemesh reshenie za koe e naj dobre kato ti predloji variant.
Az jiveia v USA I vsjaka godina sam v cabinet mu da me preglejda,po dobar njama ot nego I jena mu.

Питане

А за зъболекарката Янкова някой да пише, моля, ако знае. Видях нейна работа и ми хареса, но искам да съм согурен.

Зле е...Пломбите падат след

Зле е...Пломбите падат след 3-4 месеца...

д-р Бонова

За мен тя е най - внимателната,търпелива и добра зъболекърка в хасково аз от дете се страхувам от зъболекари при нея си излекувах страха.

Внимателна е факт но си е

Внимателна е факт но си е повярвала повече и сега страдам 3 месеца по лекари и болници от неина грешка и маи ще трябва да ходя да ми правят операция защото при всяко мое отиване ми казва ще ти мине взима скъпо навсичкото отгоре и то за нищо

д-р Милка Колева

съветвам всички които ходят при д-р Милка Колева със здравноосигурителна книжка да питат какво ще им струва без нея и тогава да сядат на стола ,Заведох щерка си на 10г да оправим кариес а госпожата започна да прави снимки на млечни зъби и да ги вади като ми струваше 43лв,Вторият път като записахме час ми каза че пломбата ще стува 40лв допълнително ,Незнам какво покрива здравната книжка но по добре да я няма, Там ако искат могат да ходят само милионери ,Аз повече не ходя там,

Иванка Пейчева

От години ходим цялото семейство при нея , много сме доволни работи внимателно и няма да ти вади зъб ако не се налага, само и само да ти вземе парите

д-р Надежда Иванова зъболекар

Всеки има своя зъболекар,всеки е видял или почувствал
какво е болка на зъб.Аз съм сменил няколко специалисти
не защото не съм ги харесвал,просто така са се случили
нещата.Преди 5 години посетих д-р Надежда Иванова и
оттогава не искам да сменям личния си зъболекар.
Просто тя е един прекрасен дентист,никога не чувстваш
болки при каквито и да е било интервенций в устата.
Много внимателна,никога няма да повиши тон,винаги
ще намери време да те прегледа,независимо че е с
предварително записване,както повечето специалисти
разбира се.Цялото семейство постепенно се записахме
при нея и всички сме много доволни.Кабинетът и е
в кв.Орфей,комплекс Веспрем на 2 етаж.Посетете я
и няма да съжалявате.Сякаш усеща кога идва болка
и прекъсва за момент,за да не изпитате такава
Много деца съм виждал при нея и почти никое от
тях не плаче от болка.Какво по хубаво от това да
ходиш с удоволствие при зъболекар.

здравейте, може ли да ми

здравейте, може ли да ми препоръчвате един добър по работата зъболекар, в Хасково? благодаря ви предварително..

Колев и майка му (до пазара)

Преди 2 години ги посетих,Колев ми вади эъб(всичко беше добре,но се оказа че го е извадил изключително травматизиращо разкъсал доста от венеца и оставил едри части кости-коет ми струва страшни болки след това и ми се налижи да ми стържат самата кост и доста рязане на мъртва тъкан).
Майка му ми прави пломба на преден зъб до сега не сьм имала проблем.

Дъбев

Ако не броим чакането съм страшно доволна, доказано защото доста след това посетих заболекар с страхотна апаратура в Гърция и разглеждайки зъбите ми на екрана беше въэхитен от работата му и ме питаше какви машини има и как да се свърже с него...
Направи ми страхотно кореново лечение.

Д-р Стелян Димитров,много е

Д-р Стелян Димитров,много е внимателен и си разбира от работата!

Д-р Киряков

Д-р Киряков е страхотен специалист

Д-р Киряков и екипът му

Здравейте и аз да споделя!Екипът на д-р Киряков е страхотен: любезен, усмихнат ,чаровен и т.т.н. абе да ти е кеф да си отвориш устата.Техниката страхотна, удобства всякакви няма да те разхождат за снимки и че да чакаш и т.н. Всичко се прави на стола работи се под микроскоп , отворите са минимални , щадят всячески зъбите. За болките предлагат упойки каквито пожелаеш.Работата е супер прецизна, НО СЛЕДВА ГОЛЯМОТО НО цените са поне според мен страшно високи давам примери:
преглед 30лв.
Почистване на зъбен камък и полиране със сода 70 лв
Кариес(нормален) 70лв. със здравна книжка
Коронка 250 лв.
Вадене на нерв, кореново лечение по 50лв. за канал отваряне(3 канала на заден зъб 150лв+опойка30лв=180) +50за запълване на всеки канал 3*50лв=150лв и изграждане (затваряне) на зъба 90лв т.е полпит на последен зъб 420лв.
Лошо няма млад екип работлив техника удобства но с тези цени ме кара да си търся друг стоматолог. Мн. им се радвам живи и здрави да са ама с тези цени губят мн.пациенти вместо да печелят.
Когато работата ти е зависима от доходите на друг ,а не си държавно предприятие, съдия изпълнител или банка трябва да намираш баланса защото без бего просто губиш вместо да печелиш.

Дано съм била полезна!

Аз съм ходила при

Аз съм ходила при докторСтелян Димитров и ще ви кажа,че наистина е много внимателен ,бавничко и спокойно работи ,но да ви кажа ,че явно материалите ,с които работи не му са качествени ,защото ,след много кратко време ми падна пломбата!

Илия Тодоров

Изключително внимателен и мнооого търпелив!
Излекува не само зъбчетата на дъщеря ми, но и огромния и страх от эъболекари.

Зъболекър

Бягайте от зъболекър Алин Чавуш.ниско качесво на влаганите лекарства.изработката на коронките е с възмоно най ниско качество.всеки е с нестандартни зъби и затова и затова винаги е по" сложно" лечението им.естествено закоето ще си заплатиш допълнително.ниска компететност.нищо не може да свърши без забелешка и за всичко намира оправдание

Глупости

Да и затова човека си има хиляди пациенти и опашката пред кабинета му е безкрайна.Сложихме брекети на дъщеря ми при д-р Чавуш и промяната за два месеца е огромна.А цените да ви кажа изобщо не са високи,ортодонтско лечение с брекети за горна и фолна челюст за 1500 лева къде може да се намери?

Д-р Светослав Денчев

Посетих д-р Денчев в края на 2017г. Смени ми три амалгамни пломби, без пулпит.Едната беше с дълбок кариес под пломбата. Работи по него около 75 минути, но го направи както трябва. В сравнение със зъболекарите в Димитровград, откъдето съм, си е направо виртуоз в професията. Като минус мога да кажа ,че цените са малко високи за моя джоб. Не работи със здравната каса. Една пломба без пулпит е 80 лв.Верно, че лекар не се избира по цената, но...Не говори много,липсва предразполагане към решаване на проблема. Абсолютна липса на лично отношение, на което за беля държа.На някои може и да му допада този начин на комуникация , но лично на мен - не. Възможно е и аз да съм предизвикал по някакъв начин това му поведение.В заключение реших, че това не е моят зъболекар.

К.Иванов

Дъбев много ме жули с

Дъбев много ме жули с парите.пък и касова блежка не издава. един зъб ме болеше отидох за час сложи упойка извади карена обработи го и го запечата.одръгна ме 160лв.сърцето ми спря за 10сек.казах му че сам здравно асигорен.а той донеси за пломба още 20рв.и здравната книжка и си готов.ЕБА СИ И КОЖОДЕРА. Не е лесно да строиш кооперазия.

+1

същата работа, измамник е!

Др Дъбев

Ако ходите при него пригответе си солидна пачка - за един зъб няма и час работа 200 лв... и това не е всичко

Д-р Валери Бахаров

+1 доволен нов пациент! Качествено и бързо отстраняване на зъбен камък. Добра цена.
Д-р Бахаров благодаря ви!

Korektna

Не отивайте при Колев и Дъбев .Дъбев едно че взима скъпо и много се чака.Колев мизерник извадими зъб жива отрязами венеца счупими челюстя сега от 3 месеца немога да се оправя. [цензурирана част]

Д-р Бахаров

Много внимателен и добър зъболекар. Посещавала съм кабинета му в Стара Загора, за да ми излекува корените на зъба. Заедно с мен беше и моя приятелка, на която и извадиха гнойната торбичка от зъба без да и го извадят /като цепнаха венеца/. И двете останахме много доволни.
Сега отново възнамерявам да посетя неговия кабинет в Хасково.

Д-р Бахаров

Може ли номер на Д-р Бахаров

Д-р Киряков

Двама мои приятели са ходили при него. На единия са взели 50 лева за преглед, а на другия 25 лева. Казаха ми че са им изпратили по мейла данни, като цени за всеки зъб. Когато аз ходих обаче ми взеха 55 лева за преглед и не ми изпратиха нищо. Когато се свързах с тях ми казаха, че не извършвали подобни услуги. Наистина екипът им е много приятен и усмихнат, но това не прави заплатата ми по-висока. Работя за 600 лева, а след сметките и прегледа останах със 150 лева. За колко ли зъба ще ми стигнат?

Доволна пациентка от Д-р Димитров

Вчера бях при Д-р Димитров, от който съм много доволна (отношение и цена).Преди работеше в Хасково,но сега има кабинет и в Димитровград.

Д-р Милка Колева

Изобщо не препоръчвам. Преди 2 години сложих брекети при нея, за които заплатих 3000 лв / уж някакви fast braces/ трябваше за 1 година да ги махна. Е да, ама не, не стига, че не ги махнах, ами при консултация с друг ортодонт се оказа, че имам кръстосана захапка, за която въпросната докторка не само, че не е споменала, ами нямаше и намерение да лекува. Беше някакъв пълен фарс 1 година, посещения само за смяна на ластици, пътуване всеки месец до Хасково, тъй като не съм от този град. Е, в крайна сметка след още 2000 лв при друг ортодонт нещата се оправиха, но това освен, че е кородерство е и пълно безхаберие за пациента.
Да не говорим за отношението на въпросната докторка, критично!

D-r Koleva

Az sisho ne vi ya preporiçvam raboti mnogo skipo,otnasya se s neuvajeniye I visokomeriye kam pacienta...samo za edin zib koyto go lekuva mi vze 400 lv. Izvajdane na zib 170 lv.Sigurno si misli çe raboti v çujbina,ne bih otishla povtorno pri taz skipernica

D-r Milka Koleva

Ne bih ya preporiçala na nito edin klient poneje raboti prekaleno skipo,kato ya popitash za cena stavash vinoven otnasya se grubo kim klienta pone pri men bese taka napravi mi plomba na edin zib s leçeniye I drug s edna metalokeramiçna koranka mi vze 1200 lv.Za nisho na sveta ne bih otishla povtorno pri taz skipetnica I nagla zibolekarka...nestiga çe raboti skipo i neti dava nikakva garanciya za napravenite zibi

Публикувай нов коментар

  • Адресите на уеб-страници и e-mail адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
  • Разрешени HTML tag-ове: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong><font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <param> <strike> <caption>
  • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
  • Mark language-dependent sections with == lc == where lc (or lc-xx) is a language code, other or all.

Повече информация за опциите на форматиране

CAPTCHA
9 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.