Pare nema-deistvaite, animed GIF
"Обичам хубавите работи!"
Инжинер Атанасов  
Az nqmam Kirilica vyobste, izlizat samo kvadrati. Kvo da praa?     Cykni TYK

Съветите на  НЕСПЕЦИАЛИСТА  

Ако си купил компютър сега и ще работиш само с нови или не много стари програми, не ти трябва нито кирилизатор, нито някакви преобразуващи програми за различни кодировки на Кирилицата.
карта на сайта

Почни от тук:
Практическа теория на кирилизацията
Поддържам клуб с ... компа.Нещо за мен има ли?
Гювечи от Инжинера:
!!! Кирилизация, Фонетични клавиатури !!!
Кирилизация за DOS
Кирилизация на програми
Още гювечи
Отговори на въпроси
Други :   
Опис на измененията
Инжинерски простотии
субтитри
Автора
Отзиви
Благодаря на...

Уиндоуса си има безупречна Кирилица вътре. За NT4, 2000 и XP тя се изкарва през Контрол Панела. При 9ХХ и Ме се изкарва при сетъпа, но има начин това да стане и после, с едно рестартиране, все едно че сменяте драйвер на видеокартата. И въобще

намерил съм начин за Win9xx-Me да се превключва към пълните настройки на коя да е страна не чрез преинсталация, а само с един рестарт.

Добавянето на фонетични клавиатури става с няколко килобайта код, след което клавиатурните подредби БДС/Фонетична/Подобрено БДС се сменят през контролният панел, както се сменя скоростта на мишката например.


Едноредова команда, CD-то с Windows-а и фонетична подредба от Инжинера - какво му трябва повече на човека за 100% Кирилизация!

Това е сайта на инженер  Генади Атанасов от Ботевград
Уиндоуса с неговата си Кирилица е като кола с оригинални части.
Инжинера

Секса и програмите са най-добри безплатно. Така, че: паре нема - действайте. Продавачите на кирилизатори да духат супата.
Линус Торвалдс, Георги Милчев и Любослав ПеневВнимание !

Съветите на този сайт са поне 200% проверени. Предлаганите допълнителни клавиатурни подредби имат 100% деинсталация. Тези за 2000 и XP се качват без да се спира System Files Protection. Тук е и оригиналната моя разработка "Бърза смяна на страната по метода на Инжинера", която засега е откопирана само в Македония.

^ Направено на 7 Юни 2001
<<- четене точене ->> Брояч от 13 Юни 2001
карта на сайта
корекция на 03 Януари 2004
Стабилен хостинг: